Program Lucru
8:00 - 17:00

Va multumim ca vizitati site-ul nostru. SC ROBEN SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.roben.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 

Societatea ROBEN SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.roben.ro, precum si Politica de Confidentialitate, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

Cand vizitati site-ul www.roben.ro, cand ne contactati sau cand apeleati la serviciile noastre, ne incredintati informatiile dv. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile dv. personale va apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa procesam cu atentie informatiile pe care le impartiti cu noi. Nu oferim informatii unor parti terte fara a va informa. Aceste informatii sunt importante. Speram ca le veti citi cu atentie.

 

Societatea ROBEN SRL considera confidentialitatea datelor o componenta esentiala in afaceri. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

 

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale www.roben.ro. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

 

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu.
Prin navigarea pe site-ul www.roben.ro sau prin contactarea noastra prin formular, declarati ca ati fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

 

Societatea ROBEN SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale cumparatorilor si clientilor inregistrati, prin mijloace interne automatizate si manuale. Scopul acestei colectari de date personale este de a permite intocmirea facturilor fiscale de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor (pretul comenzilor).

 

Asa cum prevede legislatia romana in vigoare, toate informatiile legate de comenzi trebuie pastrate pentru o perioada de timp reglementata legal, timp in care nu pot fi sterse.

 

CINE SUNTEM
Societatea ROBEN SRL este o societate infiintata in baza legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale, ce ofera servicii de distributie papetarie, birotica, jucarii; are sediul profesional in Hateg, str. Nandra Pocanschi nr. 4, cod postal 335500, jud. Hunedoara, avand CUI RO 13626090, inregistrata la ORC sub nr. J20/753/2000, si datele de contact: telefon 0254 772 001 si e-mail: office@roben.ro

 

INTREBARI SI SOLICITARI
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dv. sau doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem, sau daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: juridic@roben.ro

 

DEFINITII
Vom incepe sa definim cateva notiuni care sa va ajute sa intelegeti prezenta Politica de confidentialitate.
www.roben.ro (sau „Site-ul” ) este un website destinat publicului larg (persoane juridice si persoane fizice), prin intermediul caruia este prezentata SC ROBEN SRL.
Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), Societatea ROBEN SRL este operator de date cu caracter personal.
Cand spunem „GDPR” ne referim la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

„date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

 

„prelucrarea datelor cu caracter personal” – inseamna orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Stergerea sau distrugerea se poate face la solicitarea expresa a unui client, pentru orice situatie, exceptie situatiilor impuse de lege, cand aceste date au fost utilizate in mod expres pentru finalizarea contractului prin intocmirea facturii fiscale, a chitantei fiscale si a documentelor de transport in vederea livrarii comenzii;

 

„stocarea” – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;
Asa cum prevede Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii inregistrati beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale. Totodata, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor (exceptie in situatiile impuse de lege, pentru indeplinirea unei obligatii legale, conform GDPR Legalitatea prelucrarii din EU 679/2016, art. 6 lit. a, b si c).
Potrivit legislatiei, persoana juridica este reprezentata de o persoana fizica, iar dumneavoastra., in calitate de vizitator al site-ului sunteti o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, ori la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

PRINCIPII
Politica de protejare a datelor la societatea ROBEN SRL se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
• Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
• Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime, iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
• Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
• Datele personale vor fi acurate si, acolo unde este necesar, actualizate;
• Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
• Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
• Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
• Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
• Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații.

Setările cookie de pe acest site sunt setate să permită "permiterea modulelor cookie" pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă. Dacă veți continua să utilizați acest site fără a modifica setările cookie-urilor sau faceți clic pe "Acceptați" mai jos, atunci sunteți de acord cu acest lucru.

Inchide