Program Lucru
8:00 - 17:00

Roben – distribuitor autorizat jucarii Noriel

Stiati ca Roben este distribuitor autorizat national al jocurilor si jucariilor Noriel?

De ce distribuim jocuri si jucarii Noriel? Raspunsul e simplu, desi unii ar putea spune ca suntem concurenti: clientii nostri isi doresc astfel de produse iar noi avem incredere in calitatea articolelor Noriel.

Puteti gasi jucariile Noriel alaturi de jucariile noastre atat in magazinele noastre din mall-uri (Deva, Drobeta Turnu Severin, Cluj, Hateg) cat si online pe site-urile noastre dedicate clientilor nostri persoane juridice (www.shop.roben.ro) sau clientilor persoane fizice (www.robentoys.ro).

   
   

Bineinteles ca alegem si distribuim cele mai cautate jucarii Noriel, din cele mai interesante game cum ar fi Papusa Maia, Picky Kitty, Gobble Monster, Word Fever, Cine stie castiga, puzzle-uri si puzzle-uri 3D. Aceste jocuri si jucarii vor asigura distractia si interactiunea dintre participantii la joc.

   
   

De exemplu, stiati ca gandirea spatiala dar si imaginatia pot fi amplificate cu ajutorul puzzle-urilor 3D? In gama noastra de produse veti gasi si astfel de puzzle-uri iar Noriel ne-a obisnuit in acest caz cu cateva optiuni foarte creative si educative: Puzzle 3D cu Castelul Bran sau Puzzle 3D cu Castelul Huniazilor, o rara frumusete tocmai in judetul de origine a firmei Roben – Hunedoara.

   

De asemenea copiii nu se vor mai satura de jocurile cu carduri din seria GHICI de la Noriel. Pe langa faptul ca sunt educative, ajutandu-i sa recunoasca diverse meserii, tari, animale, culori, acestea ii vor ajuta sa isi dezvolte memoria si le va spori curiozitatea.

   
   

Daca e vorba de jocuri in familie sau cu prietenii, Noriel si Roben va pun la dispozitie o gama de jocuri care creaza o adevarata dependenta, jocuri interactive, care sa satisfaca nevoie fiecaruia de distractie. Daca vreti sa va jucati cu prietenii incercati Word Fever, Pick Kitty (Motanul mofturus), Cine stie castiga sau Gobble Monster (Monstrul mancacios).

   
   

Cauta si tu jocurile si jucariile Noriel din magazinele noastre din mall-uri dar si de pe robentoys.ro sau shop.roben.ro!