Program Lucru
8:00 - 17:00

De ce suntem interesați la ROBEN ca să primiți cele mai bune instrumente de scris?

Compania Roben este importatoare directă și probabil unul dintre cei mai mari distribuitori a mărcilor Linc, S-Cool și Offishop din țară.

     

Aceste mărci asigură și reprezintă nivelul mediu și de sus al calității  în papetărie (în funcție de buget și nevoi) și mai ales în ceea ce înseamnă instrumentele de scris.

     
     

Instrumentele de scris (pixurile și stilourile) sunt unice în sine și totuși toate sunt la fel.

Derutant, nu-i așa? Dar este totuși adevărat.

Atunci când alegeți un nou instrument de scris, veți descoperi că majoritatea stilourilor au caracteristici comune cu altele. În timp ce stilouri/pixuri diferite servesc unor scopuri diferite, ele vor avea cu siguranță caracteristici similare (dacă nu identice), care sunt inerente. Unele dintre acestea sunt enumerate mai jos:

 • Cilindrul
 • Capacul
 • Rezervorul de cerneală
 • Clipul
 • Mecanismul intern
 • Arcul
 • Dispozitivul de alimentare, etc.

Aceste aspecte sunt importante de luat în considerare atunci când vă confruntați cu o gamă năucitoare de opțiuni pentru un stilou potrivit. Numai pe www.robentoys veți găsi zeci de modele de pixuri si stilouri, Roben fiind unul dintre cei mai mari importatori/distribuitori din țară de produse de papetărie. Cu toate acestea, există trei aspecte care merită cu adevărat toată atenția dumneavoastră, chiar mai mult decât celelalte. Pe baza aderenței, a vârfului și a calității cernelii unui stilou, veți găsi cu ușurință unul bun, fără compromisuri în ceea ce privește standardele.

     

Iată care sunt cele mai importante aspecte ale unui stilou pe care trebuie să le cunoaștem!

Nu-l strângeți bine până nu-l prindeți bine!

Prinderea poate fi denumită ca fiind învelișul de pe cilindru pe care mâna dominantă îl apucă în timp ce scrie. De ce este important, vă întrebați? Iată câteva indicii care să facă lumină asupra utilității sale:

 • aderența ajută la atenuarea disconfortului degetelor
 • aderența este utilă pentru sesiunile de scris prelungite
 • aderența permite degetelor să țină cu ușurință stiloul

Cu toate acestea, în ceea ce privește scrisul, aderența ține cont de fapt de două lucruri: modul în care țineți stiloul și scrieți, precum și calitatea aderenței pe care o oferă în mod inerent stiloul. Postura va avea ca rezultat mișcări ușoare din partea încheieturii mâinii, ceea ce va duce la crearea unor linii mai bune cu ușurință.

Dar totul se rezumă la ceea ce vă face degetele să se miște confortabil.

Ambele considerații au un scop comun – să elimine tensiunea și durerea inutilă de la degete/mână și, în același timp, să facă scrisul cât mai ușor posibil.

Putem uita vârful?

Numit interschimbabil și peniță, acesta este vârful metalic al unui stilou care face de fapt contactul fizic cu hârtia. Aceasta este mai semnificativă decât celelalte, deoarece scrierea nu se produce fără prezența sa. În timp ce aceasta controlează fluxul și dispersia precisă a cernelii, dimensiunea, forma și materialul vârfului vor determina stilul cuvintelor create.

Cu alte cuvinte, diferitele tipuri de vârfuri au o influență asupra modului în care vor arăta propozițiile dumneavoastră.

Pentru linii uniforme, un vârf rotund se va dovedi util, în timp ce vârfurile italice sunt ideale pentru caligrafie, deoarece vârful său este mai plat în natură. Mai există și alte forme precum oblică, arabă și ebraică, dar aceste două sunt cele mai comune tipuri de vârfuri care există. În ceea ce privește materialele, cele mai comune tind să fie din oțel inoxidabil, în timp ce aurul și altele sunt, de asemenea, folosite. Gasiți pe www.robentoys.ro și pe www.shop.roben.ro cele mai populare pixuri și stilouri, unele mai frumoase decât celelalte, pentru fiecare tip de scris.

Așadar, în general, luați în considerare aceste patru aspecte ale vârfurilor pentru a obține cel mai bun stilou:

 • Forma
 • Dimensiunea
 • Flexibilitate
 • Material

Gândiți-vă întotdeauna și la cerneală

Atunci când vine vorba de principalul punct de atracție al stiloului, toate privirile se vor îndrepta, în mod natural, spre tipul/apariția, precum și spre curgerea cernelii. Acest factor este deosebit de util dintr-o varietate de motive:

 • O bună curgere a cernelii echivalează cu o forță exercitată de mână mai mică
 • Creează rezultate lizibile și atractive pe hârtie
 • Previne disconfortul mâinii și minimizează oboseala
 • Mai mult legat de experiența reală a scrisului
 • Cei mai mulți preferă să se echipeze cu un stilou cu gel sau rollerball, deoarece sunt cunoscute pentru că oferă netezime și ușurință totală în timpul scrisului. La urma urmei, experiența de scriere este cea care contează cu adevărat în cele din urmă. Nu aspectul stiloului. Nu culoarea cernelii.

Bineînțeles, alegerea unor mărci calitative și accesibile precum Linc, S-Cool sau Offishop este o asigurare clară a calității. Răsfoiți ofertele ROBEN (www.robentoys.ro sau www.shop.roben.ro) și convingeți-vă singuri cât de ușor și confortabil poate deveni scrisul. Faceți o alegere care vă va aduce fericire în anii ce vor urma.

   
   

Compania Roben este importatoare directă și probabil unul dintre cei mai mari distribuitori ai mărcilor Linc, S-Cool și Offishop din țară. Aceste mărci asigură și reprezintă nivelul mediu și de sus al calității  în papetărie (în funcție de buget și nevoi) și mai ales în ceea ce înseamnă instrumentele de scris.