Program Lucru
8:00 - 17:00

Căluți balansoar

Cine nu a visat vreodată să călărească pe un cal înaripat, printre nori alături de alți aventurieri? În imaginația fiecărui copil, totul este posibil.

   
   

Visul și jocurile de rol fac parte din dezvoltarea normală și armonioasă a oricărui copil. Atunci când putem să îi oferim copilului spațiu de joacă și jucării care să îl ajute să viseze și să își creeze propriile sale jocuri și lumi, nu facem altceva decât să îi asigurăm copilului nostru un spațiu sigur de dezvoltare mentală și emoțională.

RobenToys își dorește ca fiecare copil să aibă parte de o copilărie fericită și în care să se poată dezvolta armonios din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea am ales să ne concentrăm eforturile în a deveni unii dintre cei mai mari distribuitori de căluți de lemn și jucării balansoar pentru copii. Sloganul nostru este unul foarte sugestiv în acest sens și anume, „Căluți ce te duc departe”.

   
   

Acoperim o gamă foarte largă de căluți și balansoare, reușind să oferim acest tip de jucării părinților cu copii între 6 luni și 5 ani, specifice fiecărei perioade de vârstă. Gama variată de căluți balansoar din lemn și de jucării balansoar din lemn ne permite să ne adresăm atât părinților cu copii mai mici (6 luni-1 an), copii care încă nu pot merge dar care își doresc o jucărie cu care să interacționeze (pentru acești copii avem balansoare care satisfac standardele de siguranță pentru vârsta lor) dar și cu copilași mai mari (1-5 ani), copii care își doresc mai multă libertate de mișcare dar și care să imite bine realitatea.

   
   

Căluții noștri din lemn sunt de calitate superioară dar și rezistenți mișcărilor, deseori foarte energice ale copiilor. Pe deasupra, aceștia sunt și foarte comozi, datorită plușului aplicat peste cadru cât și datorită șezutului din material întărit, pe care copilul se așază.

Fiecare copil poată să aibă astfel un prieten de nădejde încă din primii ani de viață. Copilul învăță jocurile de rol, interacțiune cu animalele, face mișcare și visează. Acest tip de interacțiune este încurajat prin sunetele emise de fiecare căluț balansoar, sunete realistice de trap sau chiar melodii populare pe ritmul cărora copilul poate călări în voie.

   
   

Pentru mai multe detalii despre gama noastră foarte variată de căluți balansoar din lemn sau jucării balansoar din lemn consultați oferta noastră de pe www.robentoys.ro